BLOG: Vandaag was ik een uitvinder!

Tien jaar geleden was ik beginner, beginner als zelfstandige die aan de hand van een ervaren rot een stapje zette in de wereld van ondernemen en vandaag, vandaag was ik een uitvinder..

Het staat er echt: “Rianne van Strien te Deventer, Nederland, uitvinder van een systeem voor het vergelijken van typering van een gebruiker met een groep en met andere gebruikers op basis van Jungiaanse typologie”

Nooit gedacht dat ik een uitvinder zou zijn. Ok, het toegekende octrooi is niet heel sterk vanwege het ontbreken van innovatieve technieken in het systeem, maar de koppeling van slow-motion beelden aan voorkeuren was toch vernieuwend te noemen, evenals de industriële toepasbaarheid van de applicatie.

Maar wat is een uitvinding zonder gebruikers? Gisteren importeerde ik 450 nieuwe accounts, de tweede grote import van deze zomer. Vandaag telt ons systeem meer dan 3.000 unieke gebruikers, bevat meer dan 1.000 unieke tips en heeft afgelopen jaar al twee grote updates achter de rug op basis van de ervaringen van onze gebruikers.

Vandaag was ik een uitvinder, ik ben benieuwd wat ik morgen zal zijn.

Een ding is zeker, de keus om voor mezelf te beginnen tien jaar geleden was de beste die ik ooit gemaakt heb en ik ben trots om te mogen werken voor mijn trouwe klanten die me elke dag inspireren om te creëren!

Benieuwd naar mijn uitvinding? Stuur me een berichtje en ik geef je graag een demo onder het genot van een kopje koffie!

  • Octrooi toegekend!