Cursus PerformanceTypes voor Golfpro’s!

Waar: The Dutch

Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 16 per groep

Kosten: 699 euro (excl. 21% btw)

Inclusief:
– Vaststellen eigen PerformanceType, op basis van een zelfinschatting, vragenlijst
en slow-motion analyse van je motoriek
– 6 maanden GRATIS gebruik van de online applicatie app.performancetypes.nl
– Sheets en overig cursus materiaal
– Kortingstarief voor het bepalen van voorkeursprofielen voor je eigen klanten

PerformanceTypes is gebaseerd op de Jungiaanse Typologie, die mensen bewust maakt van hun natuurlijke voorkeuren. Hoe meer we onze voorkeuren kunnen gebruiken, hoe meer energie dit oplevert en hoe beter het resultaat. Gaan we teveel tegen onze voorkeuren in, dan voelen we ons minder energiek, (over)vermoeid of gestrest. PerformanceTypes leert iedere gebruiker zijn eigen of andermans natuurlijke kracht optimaal te gebruiken.

Binnen de golfsport helpt PerformanceTypes om te kijken naar de voorkeurstijl van je golfers. Als eerste kijken we daarbij naar de motorische stijl: hoe beweegt iemand het meest efficiënt? Een tweede accent tijdens de cursus zijn de drijfveren en motivatie van de golfer; waarom golft iemand en wat maakt dat hij/zij plezier beleeft aan de sport? Wat betekent dit vervolgens voor jou als pro?

Na deze cursus heb je als golfpro meer inzicht in de verschillende stijlen en heb je concrete handvatten die je kunt gebruiken bij het begeleiden en coachen van je golfers. Door gebruik te maken van de online applicatie van PerformanceTypes kun je ook na de cursusdagen nog beschikken over de informatie die je helpt om de verkregen inzichten dagelijks toe te passen in de praktijk. Daarnaast kun je als cursist van PerformanceTypes tegen een kortingstarief je klanten een aanbod doen om hun eigen voorkeursprofiel in kaart te laten brengen.

Interesse?
Geef je snel op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Opgeven kan via een mail met je naam, adres, home course en PGA Holland lidnummer naar info@performancetypes.nl